طريقه عمل الخروب

| |

 الخروب مشروب مفضل عند ناس كتير و في ناس كتير بتعتقد إنه ميتشربش غير جاهز من بره زي عصير القصب .

فأنا جيت ومعايا سر الصنعة :) .

وطريقة عمل الخروب زي الجاهز بالظبط "اللون والطعم والريحة وكله" وكمان مضمون نظافته والكوباية نظيفة :) .

يلا نشوف طريقة الخروب والصور حتوضح أكتر من الكلام .






المقادير ...


1 كوب سكر + 1 كوب خروب .

ليهم 6 كوب ماء .



الطريقة ...



نجيب مقدار الخروب وننقيه من أي شيء غريب غير الخروب وأنا هنا في الصور عاملة ضعف المقدار يعني 2 كوب ( خروب وسكر ) و12 ماء .


وده شكل الخروب المجروش .






نحط السكر مع الخروب في حلة مناسبة .






نقلب السكر مع الخروب ونضعهم على البوتاجاز ونشعل النار .









نقلب السكر مع الخروب على النار حتي يسيح السكر .

















كده السكر ساح :) .


نضيف الماء مباشرة ............


حيحصل صوت مرعب متخافيش :)

حتسمعي صوت بكبقة وحتحسي إنها حتنفنجر في وشك بردو متقلقيش :) .

عادي عادي خااالص :)






حتتفاجئي إن المعلقة مسكت في الخروب ومسكو في الحلة وبقو قطعة واحدة .

عاااااااادي خالص متقلقيش .

ثواني وحتبتدي تفك واحدة واحدة .








استمري في التقليب وفككي في الخروب لحد لما يفك تماما وده مش حياخد وقت على فكرة .









نغطي الحلة ونتركه ليغلي جيدا .






نكشفه ونتركه ليبرد ثم نصفيه بالمصفاه .






ثم يعبأ في زجاجات ويوضع في الثلاجة .






ويقدم بارد :) .






اشربوا وادعولي :) .




منقوووووووووووووووووووووووووول
تحياتي

0 التعليقات:

إرسال تعليق

الاثنين، 6 سبتمبر 2010

طريقه عمل الخروب

 الخروب مشروب مفضل عند ناس كتير و في ناس كتير بتعتقد إنه ميتشربش غير جاهز من بره زي عصير القصب .

فأنا جيت ومعايا سر الصنعة :) .

وطريقة عمل الخروب زي الجاهز بالظبط "اللون والطعم والريحة وكله" وكمان مضمون نظافته والكوباية نظيفة :) .

يلا نشوف طريقة الخروب والصور حتوضح أكتر من الكلام .






المقادير ...


1 كوب سكر + 1 كوب خروب .

ليهم 6 كوب ماء .



الطريقة ...



نجيب مقدار الخروب وننقيه من أي شيء غريب غير الخروب وأنا هنا في الصور عاملة ضعف المقدار يعني 2 كوب ( خروب وسكر ) و12 ماء .


وده شكل الخروب المجروش .






نحط السكر مع الخروب في حلة مناسبة .






نقلب السكر مع الخروب ونضعهم على البوتاجاز ونشعل النار .









نقلب السكر مع الخروب على النار حتي يسيح السكر .

















كده السكر ساح :) .


نضيف الماء مباشرة ............


حيحصل صوت مرعب متخافيش :)

حتسمعي صوت بكبقة وحتحسي إنها حتنفنجر في وشك بردو متقلقيش :) .

عادي عادي خااالص :)






حتتفاجئي إن المعلقة مسكت في الخروب ومسكو في الحلة وبقو قطعة واحدة .

عاااااااادي خالص متقلقيش .

ثواني وحتبتدي تفك واحدة واحدة .








استمري في التقليب وفككي في الخروب لحد لما يفك تماما وده مش حياخد وقت على فكرة .









نغطي الحلة ونتركه ليغلي جيدا .






نكشفه ونتركه ليبرد ثم نصفيه بالمصفاه .






ثم يعبأ في زجاجات ويوضع في الثلاجة .






ويقدم بارد :) .






اشربوا وادعولي :) .




منقوووووووووووووووووووووووووول
تحياتي

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

الاثنين، 6 سبتمبر 2010

طريقه عمل الخروب

 الخروب مشروب مفضل عند ناس كتير و في ناس كتير بتعتقد إنه ميتشربش غير جاهز من بره زي عصير القصب .

فأنا جيت ومعايا سر الصنعة :) .

وطريقة عمل الخروب زي الجاهز بالظبط "اللون والطعم والريحة وكله" وكمان مضمون نظافته والكوباية نظيفة :) .

يلا نشوف طريقة الخروب والصور حتوضح أكتر من الكلام .






المقادير ...


1 كوب سكر + 1 كوب خروب .

ليهم 6 كوب ماء .



الطريقة ...



نجيب مقدار الخروب وننقيه من أي شيء غريب غير الخروب وأنا هنا في الصور عاملة ضعف المقدار يعني 2 كوب ( خروب وسكر ) و12 ماء .


وده شكل الخروب المجروش .






نحط السكر مع الخروب في حلة مناسبة .






نقلب السكر مع الخروب ونضعهم على البوتاجاز ونشعل النار .









نقلب السكر مع الخروب على النار حتي يسيح السكر .

















كده السكر ساح :) .


نضيف الماء مباشرة ............


حيحصل صوت مرعب متخافيش :)

حتسمعي صوت بكبقة وحتحسي إنها حتنفنجر في وشك بردو متقلقيش :) .

عادي عادي خااالص :)






حتتفاجئي إن المعلقة مسكت في الخروب ومسكو في الحلة وبقو قطعة واحدة .

عاااااااادي خالص متقلقيش .

ثواني وحتبتدي تفك واحدة واحدة .








استمري في التقليب وفككي في الخروب لحد لما يفك تماما وده مش حياخد وقت على فكرة .









نغطي الحلة ونتركه ليغلي جيدا .






نكشفه ونتركه ليبرد ثم نصفيه بالمصفاه .






ثم يعبأ في زجاجات ويوضع في الثلاجة .






ويقدم بارد :) .






اشربوا وادعولي :) .




منقوووووووووووووووووووووووووول
تحياتي

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق